Ramos: Han vill alltid bråka – blir trött

Real-backen till attack mot Levantes back

Foto: Getty
Ramos.
FOTBOLL

PARIS. Real Madrid hänger kvar i Barcelonas kölvatten, men matchen mot Levante fick ett stökigt efterspel, då Sergio Ramos gick hårt åt Levantes kapten Sergio Ballesteros.

– Han vill alltid bråka, man blir väldigt trött på det, säger Ramos efter matchen enligt Marca.

Det blev den något oväntade målskytten Álvaro Morata, 20, som avgjorde matchen när Real Madrid slog Levante med 2–1 på bortaplan och vägrar släppa taget om ligan, trots att man fortsatt ligger åtta poäng efter Barcelona och fem efter lokalrivalen Atlético Madrid.

Men det blev en bråkig historia på ett regnigt Estadi Ciutat de Valencia.

Redan ett par minuter in i matchen fick Cristiano Ronaldo en armbåge i ansiktet av Levantes David Navarro och började blöda från ögonbrynet, men Navarro klarade sig undan utan varning.

Bråkade i spelartunneln

Efter matchen var känslorna många och enligt matchrapporten brakade bland annat de båda klubbarnas säkerhetsansvariga ihop i spelartunneln och fick hållas isär av övriga.

Dessutom sökte Levantes lagkapten Sergio Ballesteros upp Real Madrids omklädningsrum efter matchen.

– Det finns en spelare i Levante som alltid vill bråka. Ja, jag pratar om Ballesteros. En osportslig typ som inte klarar av att acceptera en förlust, säger Sergio Ramos efter matchen enligt Marca, och fortsätter.

– Man blir väldigt trött på den här typen. Om man inte gillar fotboll och föredrar boxning... Han kom till vårt omklädningsrum efteråt för att tjafsa, fråga honom bara. Ronaldos armbåge? Den hade han givetvis inte sett, trots att han spräckte ögonbrynet och fick sy fem stygn, säger Sergio Ramos.

Enligt Ballesteros själv gick han till Real Madrids omklädningsrum för att han ville se hur det var med Cristiano Ronaldo, men att det misstogs för att han ville dit och bråka, skriver Marca.

”Madrid fick bara inte förlora”

Cristiano Ronaldo, som gjorde Real Madrids första mål, byttes ut i andra halvlek efter att man upptäckt att han förlorat delar av synen på båda ögonen. Tillbaka i Madrid uppsökte Ronaldo sjukhus, skriver Marca.
Efter matchen gick också Levantes Juanlu hårt åt domaren Muñiz Fernández.
– Ligan hade varit avgjord om Madrid förlorade och självklart, det fick bara inte hända, säger Juanlu.