Hävdar att Messi ska ha hånat lagkamrater

”Du är en nolla, passa bollen till mig”

FOTBOLL

Spanska El Confidencial Digital kommer med chockerande uppgifter om Lionel Messi, 26.

Sajten hävdar att argentinaren har förolämpat flera lagkamrater under Barcelonas träningar och matcher.

”När jag ser hur dålig du är kan jag inte förstå hur du kunde kosta så mycket”, ska Messi ha sagt till lagkamranten Alexis Sanchez, 24, enligt El Confidencial Digital.

Lionel Messi har blivit utsedd till världens bästa fotbollsspelare fyra år i följd och beskrivs oftast som en ödmjuk och professionell fotbollsspelare. Därför kommer El Confidencials Digital senaste uppgifter som en chock.

Den spanska sajten hävdar att Lionel Messi har förolämpat flera av sina lagkamrater under träningar och matcher.

”Du är här för att spela för mig”

Cristian Tello, 22, uppges har fått utstå mycket kritik, och han har även tagit väldigt illa vid sig.

”Vad gör du här? Du är ny, du är en nolla, passa bollen till mig, du är här för att spela för mig”, ska Messi bland annat ha sagt till Tello, som bröt ihop totalt enligt El Confidencial Digital.

Argentinaren ska även ha förolämpat förre lagkamraten David Villa, nu i Atlético Madrid, och Alexis Sanchez, som kostade ”Barça” närmare 400 miljoner kronor.

”Med tanke på hur dålig du är kan jag inte förstå hur du kan kosta så mycket. Du gör inte tillräckligt med mål, så passa bollen till mig”, uppges Messi har sagt enligt El Confidencial Digital.

Messi uppges ha blivit arg på flera lagkamrater för att de i olika situationer valde att skjuta på mål i stället för att passa honom.

ARTIKELN HANDLAR OM