Ronaldo: ”Kan inte säga vad jag tycker”

Superstjärnan inte helt nöjd (?) med värvningarna

1 av 5
FOTBOLL

Det blev ruljans i Real Madrid under sommarens transferfönster.

– Om jag var chef hade jag kanske inte gjort såhär, säger Ronaldo.

Cristiano Ronaldo.

Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo kan konstatera att Real Madrid släppte bland andra Xabi Alonso och Angel Di Maria i sommar, medan man plockade in James Rodriguez och Toni Kroos.

Det är inte nödvändigtvis något som faller portugisen i smaken. I en intervju som uppmärksammats stort i den spanska huvudstaden antyder han att president Florentino Perez gjorde fel.

– Jag har en väldigt klar åsikt, men jag har inte alltid tillåtelse att säga vad jag tycker. Annars hade jag varit på alla tidningarnas förstasidor, och det vill jag inte, säger Ronaldo enligt Madrid-tidningen Marca.

Sergio Ramos kritisk

Real-stjärnan var god vän med Angel Di Maria, som såldes till Manchester United i sommar. 

– Om jag var chef hade jag kanske inte gjort såhär. Men om presidenten tycker att det bästa för laget är att köpa de här spelarna och låta andra lämna så måste vi respektera och stötta hans beslut, säger Ronaldo.

Uttalandet har följaktligen lett till en antydan från lagkamraten Sergio Ramos om att Ronaldo borde ha hållit igen med sin åsikt.

– Vi har alla vår åsikt och det är okej. Jag tänker inte döma Ronaldos ord. Vi tillhör en fotbollsklubb och måste lyda under dess regler. Jag håller min åsikt för mig själv, nu är inte rätt tid att dra slutsatser, säger Ramos enligt Marca.

FAKTA

Real Madrids transfersommar

IN:

James Rodriguez.

Toni Kroos.

Keylor Navas.

Javier Hernandes.

UT:

Angel Di Maria.

Alvaro Morata.

Xabi Alonso.

Nuri Sahin.

Diego Lopez.