Ronaldo nekar till allt han sa om Perez

FOTBOLL

Cristiano Ronaldo, 29, känner sig missförstådd.

Han nekar till allt som skrevs om honom i tidningen Marca häromdagen.

”Mina kommentarer blev missförstådda”, skriver han på Twitter.

Foto: TT

Onsdagen den 3 september Marca en intervju där Cristiano Ronaldo påstås ha antytt att presidenten Florentino Perez gjorde fel på transfermarknaden i sommar.

– Jag har en väldigt klar åsikt, men jag har inte alltid tillåtelse att säga vad jag tycker. Annars hade jag varit på alla tidningarnas förstasidor, och det vill jag inte, sa Ronaldo bland annat.

– Om jag var chef hade jag kanske inte gjort såhär.

Di Maria lämnade Real Madrid mot sin vilja, enligt han själv. Perez uppger att di Maria blev erbjuden ett jättekontrakt – men sa nej.

”Står bakom honom till 100 %”

Di Maria har även sagt att Ronaldo kämpade för att han skulle stanna i klubben. Perez har dock svarat att han inte haft något otalat med di Maria, och att presidenten är nöjd med nuvarande trupp.

I dag kommenterade Ronaldo situationen på Twitter:

”Mina kommentarer blev missförstådda. Jag hörde vad presidenten sa igår och jag står bakom honom till 100 %. De nya värvningarna är bäst! Och med dem har vi en fantastisk trupp. Hala Madrid!”

Värvade skyttekungen

I sommar släppte Real Madrid bland andra iväg Xabi Alonso (Bayern München), Angel di Maria (Manchester United) och Diego Lopez (Milan).

Samtidigt plockade klubben in världsmästaren Toni Kroos från Bayern München, och James Rodriguez, skyttekung i VM, från Monaco.