”Ronaldo har fått nog av presidenten”

Foto: TT
Cristiano Ronaldo.
FOTBOLL

Han ryktas eventuellt återvända till Manchester United.

Och Ramon Calderon menar att Cristiano Ronaldo är trött på situationen i Real Madrid.

– Han har fått nog av den nuvarande presidenten, säger den förre Real Madrid-presidenten.

Foto: TT
Ramon Calderon.

Angel di Maria försvann till Manchester United, och mittfältaren antydde efteråt att Cristiano Ronaldo kan vara på väg att lämna klubben. Och det har spekulerats i att han kan återvända till United.

– Cristiano var alltid på min sida. Han kämpade för att jag skulle stanna. Jag vet inte hur länge han blir kvar i Madrid, sa di Maria.

Ramon Calderon, som var president i Real Madrid mellan 2006-2009, hävdar att den portugisiske storstjärnan vantrivs i den spanska storklubben.

”Trött på den linjen”

– Mitt intryck är att han är trött på den linjen som den nuvarande presidenten (Florentino Perez) kör på, säger Calderon enligt goal, som hänvisar till Talksport.

– När han kom till Real Madrid med Arjen Robben så trodde han att han skulle bli en bra lekkamrat för honom, men Robben såldes. För ett år sedan såldes Gonzalo Higuain, och det tyckte han inte om. Förra året tyckte han att det var ett misstag att låta Mesut Özil lämna, och droppen som fick bägaren att rinna över var Xabi Alonso och Angel di Maria i somras.

Ronaldo köptes till Real Madrid för en miljard kronor från Manchester United. Han har bland annat vunnit ligan, Champions League och Copa del Rey i den spanska klubben.

ARTIKELN HANDLAR OM