Här är United-fansens vädjan till Ronaldo

FOTBOLL

Cristiano Ronaldo fortsätter måla för Real Madrid.

Samtidigt flög Mancheser United-fansen över planen och vädjade till superstjärnan att vända "hem".

Ronaldo till Manchester United-ryktet har vägrat lägga sig under hösten. Är det inte kryptiska händelser på träningsplanen eller uttalanden vid sidan så är det Louis van Gaal själv som säger att "det är möjligt" att värva hem "CR7".

Och även om Ronaldo själv dementerat snacket så vill inte fansen ta ett nej.

Flög över arenan

I veckan kom nyheten att fansgruppen United Reel skulle gör allt de kunde för att få hem sin favorit. De lovade att flyga över El Madrigal när Real Madrid gästade Villareal med budskapet "Come home Ronaldo".

– Det är viktigt att Ronaldo inte bara kan känna utan också se hur mycket fansen älskar honom, sa gruppen i ett uttalande.

Och fansen gjorde exakt så. Efter 16 spelade minuter svepte det lilla planet med banderollen över arenan.

Det är i skrivande stund oklart om Ronaldo böjde huvudet upp i himlen för att se det.

Leder skytteligan med sex mål

Klart är att hans fina målform håller i sig. För efter att Luka Modric långdistansskjutit in 1-0 efter dryga halvtimmen så kunde Ronaldo hålla uppe sin galna målform. I 40:e minuten satte han 2-0 för Real Madrid efter en fin passning från Karim Benzema. Ett mål som också blev matchens sista. Därmed håller Ronaldo ett snitt på två mål per match under säsongen med tio gjorda på fem matcher. Det är sex mål framför närmast jagande i skytteligan det.

Inte undra på att Unitedfansen drömmer om en ny sejour i klubben...