”Hon har avslutat deras förhållande”

Ronaldos tunga besked inför avgörande våren

1 av 4
FOTBOLL

Inför Real Madrids avgörande vårsäsong har flickvännen Irina Shayk brutit med Cristiano Ronaldo.

Nu är frågan hur 29-åringen kommer att påverkas av uppbrottet när klubben utmanas i ligan och samtidigt ska försöka försvara segern i Champions League.

Cristiano Ronaldo har sin kanske bästa höst i karriären bakom sig. Portugisen har inlett ligasäsongen med makalösa 26 mål på 16 matcher och utsågs i måndags till världens bäste spelare för tredje gången i karriären.

Men under de sex senaste matcherna för Real har det bara blivit två mål för 29-åringen och nu kommer rapporter som kanske kan oroa Real-lägret inför vårsäsongen när ligan ska avgöras och klubben satsar på att försvara segern i Champions League.

Träffades 2010

Cristiano Ronaldo och flickvännen Irina Shayk har gått skilda vägar, bekräftar den ryska modellens agent för New York Post.

– Vi kan bekräfta att Irina Shayk har avslutat sitt förhållande med Cristiano Ronaldo.

De två har varit ett par sedan 2010 efter att ha träffats på en reklaminspelning. Nu frågar sig fotbollsvärlden hur uppbrottet ska påverka Ronaldos spel på fotbollsplanen och därmed Real Madrids titelchanser, där portugisen tveklöst är lagets absolut viktigaste spelare.

ARTIKELN HANDLAR OM