Förlorade ett vad – tatuerade in Torres

”Ringer alla tatuerare…”

1 av 3
FOTBOLL

Fernando Torres kommer inte att näta mot Real Madrid.

ESPN-kommentatorn Craig Burley var så säker att han slog vad – och förlorade.

Nu har han tatuerat in ”El Niño” på sin underarm, skriver Daily Mirror i dag.

Det tog 50 sekunder för Fernando Torres att slå till borta mot Real Madrid.

Diego Simeones mannar klarade 2-2 mot sin rival och avancerade i spanska cupen efter två mål av ”El Niño” på Santiago Bernabeu.

Fotbollssupportrar världen över gladdes med Torres, men åtminstone en person… Eller okej, Craig Burley får faktiskt skylla sig själv.

ESPN-kommentatorn, som tidigare spelat för Chelsea, förlorade ett vad och tatuerade in Torres på sin underarm, skriver Daily Mirror i dag.

Det var omöjligt...

Det började med att ESPN-panelen diskuterade tatueringar sedan en Roma-supporter gaddat in Francesco Totti på armen efter dennes ”selfie”-målgest i derbyt mot Lazio.

Panelen kom in på Fernando Torres och då menade Burley att det var fullständigt omöjligt att Torres skulle näta på Santiago Bernabeu i mötet med Real Madrid den kvällen.

Han var så säker att han slog vad – och knappt en minut in i matchen hade Burley förlorat.

Möter Barcelona

Burley twittrade genast att han ”ringer alla tatuerare” och nu sprids en video där han går till en och gaddar sig. Tatueringen får plats på underarmen och är så stor att Daily Mirrors skribent undrar om det var nödvändigt med den storleken.

Kanske tänker Burley till en extra gång innan han uttalar sig igen. Å andra sidan är hans frustration som Chelsea-supporter förståelig efter Torres misslyckade tid i klubben.

Torres och Atletico Madrid gästar Nou Camp i kväll för spel mot Barcelona, avspark 22.00.

Se videon här (OBS: Extern länk)

ARTIKELN HANDLAR OM