Så snabbt fyller Ronaldo ett torg

FOTBOLL

Cristiano Ronaldo är i blåsväder och riskerar en längre avstängning för sparken mot Cordobas Edimar.

Samtidigt visar 29-åringen nu en helt annan sida i videofilmer som sprids på nätet.

Där överraskar portugisen – utklädd till tiggare – en ung supporter.

Det var i helgens möte med Cordoba som det rann över för Cristiano Ronaldo. 29-åringen riktade en spark mot Edimar, efter att bollen runnit ur spel, och visades ut.

Neymar: Borde straffas

Barcelona-vänliga El Mundo Deportivo påstår att Ronaldo kan riskera upp till tolv matchers avstängning – samtidigt som de mer resonerade medierna spekulerar i mellan två och tre matcher.

– Sånt där kan hända men det borde straffas. Anfallare blir provocerade men du måste kunna hantera det. Hur många matcher är inte upp till mig, jag fokuserar på min klubb, säger Barcelonas Neymar på måndagen.

Överraskade ung pojke

Samtidigt som förbundet nu ska utreda Ronaldos öde går portugisen själv på charmoffensiv. I en video som sprids på nätet överraskar 29-åringen de förbipasserande vid Plaza de Callao i centrala Madrid.

Utklädd till tiggare jonglerar Ronaldo först lite med en fotboll, utan att imponera nämnvärt om man ska vara fullständigt ärlig. Sedan signerar superstjärnan bollen åt en ung pojke som nog inte riktigt förstår sin lycka – förrän Real-spelaren tar av sig peruken.

Sedan fylls torget på ett ögonblick av horder av fotograferande människor. En liten inblick i vad som skulle hända om Ronaldo gick runt omaskerad på Madrids gator. 

ARTIKELN HANDLAR OM