Bekräftar: Messi blev helt rasande

Lagkamraten berättar om bråket mellan Messi och managern

Foto: AP
Tränare Luis Enrique, Mathieu och Messi.
FOTBOLL

Spanska medier gjorde stora uppslag om bråket mellan Leo Messi och Barcelonas tränare Luis Enrique.

Efter dementier från Barça bekräftar klubbens försvarare Jeremy Mathieu nu att uppgifterna stämde.

– Leo blev fullständigt rasande, säger Mathieu till RMC enligt ESPN.

Det var bråket som startade ett par veckor av kaos kring Leo Messi och FC Barcelona. Efter att superstjärnan bänkats i mötet med Real Sociedad och missade lagets öppna träning dagen efter matchen spekulerade internationell media att 27-åringen kunde lämna Barcelona.

”Sa några saker”

Bakgrunden till hela situationen var enligt spansk media ett bråk på träning mellan Messi och tränaren Luis Enrique. Det grälet bekräftas nu av försvararen Jeremy Mathieu.

– Det hände efter att vi precis hade kommit tillbaka från vår ledighet. Helt plötsligt, efter att det inte blev någon avblåsning efter en närkamp, blev Leo fullständigt rasande. Stämningen blev spänd och de sa några saker till varandra, säger 31-åringen enligt ESPN om incidenten den 2 januari.

”Kom för att tala med Messi”

– Tränaren kom sedan för att tala med honom i omklädningsrummet efteråt och det var allt. Det här är saker som händer i alla klubbar men eftersom det är Barcelona så förvandlades det till en enorm sak. Det är problemet, säger Mathieu.

Spekulationerna fick också extra mycket bränsle av att Messi började följa engelska klubben Chelsea i sociala medier kort efter händelsen.