Sökes: Inneboende

Nu kan du bo hemma hos stjärnan

1 av 3
På uthyrningssajten Airbnb annonserar Andres Iniesta ut logi på sin spanska vingård. Foto: Youtube
FOTBOLL

Andres, 30 år, söker en inneboende för 1160 kronor natten.

Någon fattig student som hoppas göra en extra hacka i sommar?

Nej, mannen bakom spansk fotbolls kanske största ögonblick genom historien.

Sugen på en solsemester på en vingård i centrala Spanien? Då kanske Bodega Iniesta i spanska Castilla-La Mancha kan vara något för dig? Möjligheten att bo hemma hos en av världens mest berömda fotbollsspelare borde i vilket fall vara ett skapligt säljargument.

Staty av sig själv

Andres Iniesta har tidigare öppnat dörrarna till sin vingård via olika tävlingar. Nu har 30-åringen bestämt sig för att hyra ut rum på gården.

Via företag Airbnb annonserar Barcelonas mittfältare ut möjligheten att bo på gården för 1160 kronor natten. Då ingår möjligheten till en rundtur i vingården med avsmakning av fotbollsstjärnans eget vin samt fotografering med den staty av Iniesta som självklart finns på området.

Tog 94 000 per natt

Har du ruskig tur, vi får nog bedöma det som aningen osannolikt dock, så kanske Barça-stjärnan själv också tittar förbi. Mannen som avgjorde VM-finalen för Spanien 2010 och spelat hem allt värt att vinna med FC Barcelona.

Även Iniestas tidigare lagkamrat Ronaldinho har tidigare använt uthyrningstjänsten för att ge allmänheten möjlighet att bo i hans lyxvilla i Brasilien under VM. Brassen var dock aningen mer girig med prislappen 94 000 natten.

Se ett klipp från Iniestas vingård (extern länk)