”En absurd ilska”

Ronaldo upprörd – när lagkamraten ”snor” målet

1 av 2
FOTBOLL

Alvaro Arbeloa petade in 3-0 för Real Madrid och firade tillsammans med jublande lagkamrater.

Men Cristiano Ronaldo, som gick mållös av planen, var upprörd.

Så fick Ronaldo sin superkropp

Real Madrid vann 3-0 mot Almeria och fortsätter jakten på den spanska ligatiteln i kampen mot Barcelona. Men Cristiano Ronaldo hade en frustrerande afton då han gick mållös av planen efter att ha missat flera fina chanser.

Det är illavarslande för portugisen då Barcelonas superstjärna Lionel Messi klev upp på 38 gjorda ligamål denna säsong efter två mål mot Getafe.

Ronaldo – som alltjämt står noterad för 39 mål – har nu argentinaren flåsandes i nacken i kampen om skytteligatiteln.

Arbeloa: ”Jag såg det”

Och Real-stjärnans frustration syntes tydligt i går kväll. När Alvaro Arbeloa hann före honom på ett inlägg för att peta in en boll i öppet mål var det knappast några glädjeyttringar från Ronaldo.

Portugisen sparkade i stället ut sin frustration mot bollen, skakade på huvudet och valde att inte fira med sina lagkamrater.

Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo kallar det ”en absurd ilska” medan Arbela tonar ned händelsen i en intervju med Madrid-baserade tidningen Marca.

– Jag såg det men jag har inget emot det. Det stör mig inte. Jag förstår hans ambition att göra mål, och att han vill vinna skytteligan där han har en kamp med Messi. Vi vill hjälpa honom, hans ambition är att vara nummer ett och vi är glada att det är så, säger Arbeloa.

Så fick Ronaldo sin superkropp