Syrliga passningen efter senaste priset

Messis ord efter utmärkelsen avslöjade

Foto: Foto: AP
Messi fick priset av Michel Platini.
FOTBOLL

Leo Messi har närmast hånats i hemlandet sedan Argentinas finalförlust mot Chile i Copa America.

Efter att ha prisats av Uefa som Europas bäste fotbollsspelare svarade 28-åringen.

Superstjärnans ord avslöjas nu av tidningen Olé.

Leo Messi har kritiserats hårt efter sommarens Copa America. 28-åringen förde visserligen sitt Argentina till en ny mästerskapsfinal men där blev det förlust efter straffar mot Chile.

Pryder tidningens förstasida

Finalförlusten var Argentinas andra raka efter nederlaget mot Tyskland i VM och flera argentinska profiler fruktade att Messi nu hade gjort sitt i landslaget. Inte minst efter den hårda domen mot superstjärnan i hemlandets tidningar.

På torsdagen kom Messis eget svar.

Efter att ha prisats som Europas bäste spelare på Uefas gala i Monaco ska Messi, enligt tidningen Olé som Sport citerar, uttalat orden: ”A Comerla”. Citatet pryder på fredagen tidningens förstasida och betyder rakt översatt ”Ät det”. Ungefär ”vad säger ni nu då?”, för att försöka använda ett motsvarande svenskt uttryck.

Messi: Kan inte döda mig mer

På presskonferensen efter prisutdelningen meddelade Messi också att han fortsätter i landslaget – men en ny syrlig passning mot kritikerna.

– Jag är van vid att de skriver de här sakerna. Jag sa aldrig att jag inte skulle spela för landslaget i framtiden. Media kan inte döda mig mer än de redan gjort.