”Det är som att gå till en tandläkare”

Uppgifter: Real-spelarna har tröttnat – efter fyra månader

1 av 4
FOTBOLL

Real Madrid har fått en bra start på La Liga men under ytan bubblar missnöjet.

Det påstår El Confidential som menar att Reals stjärnor, däribland Cristiano Ronaldo, redan tröttnat på tränaren Rafa Beitez.

– Träningen är en outhärdlig plåga, säger en anonym spelare till tidningen.

Carlo Ancelottis personliga kontakt och inspirerande träningar är utbytta mot Rafa Benitez mer taktiska filosofi i Real Madrid. Det har gett fyra raka ligamatcher utan ett enda insläppt mål.

”Taktiken dödar dem”

Trots det påstår El Confidential att Real Madrids spelare redan tröttnat på spanjoren. Tidningen skriver att spelarna tycker att träningen är ”lika tråkig som ett besök hos tandläkaren”.

– Träningen är en outhärdlig plåga, säger en anonym spelare till tidningen.

– Benitez taktik dödar dem, säger en annan spelares agent.

Enligt tidningen kan Benitez ägna ett helt träningspass åt att nöta löpvägar på högersidan för att nästa dag samla spelarna igen och göra detsamma på den vänstra.

Konfronterad av Ronaldo

En som ska ha uttryckt sitt missnöje är superstjärnan Cristiano Ronaldo. Enligt El Confidential har 30-åringen konfronterat Benitez med sin besvikelse över att behöva ta ett för stort defensivt ansvar och propagerat för att hans gamla fria roll under Carlo Ancelotti gav laget stora resultat och han själv utmärkelsen Guldbollen som världens bäste spelare.
Även andra ordinarie spelare som Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Toni Kroos, Gareth Bale och Karim Benzema ska redan vara uttråkade av livet under Rafa Benitez. Men även bland reserverna ska missnöjet pyra – inte minst hos Jesé Rodríguez som fått veta av presidenten Forentino Perez att Benitez bett om en ny ersättare på hans position.

El Confidential avslutar artikeln med att beskriva hur Benitez och hans assisterande tränare känner sig allt mer ensamma i Real Madrid och att teamet nu har en stor utmaning framför sig i att ena truppen igen.