Nu hånas Madrid av division 4-lag

”Kidnappar” sin lagkapten inför matchen

FOTBOLL

Real Madrid har vunnit Champions League tio gånger och omsätter 5 miljarder kronor per säsong.

Nu hånas maktfaktorn – av en division 4-klubb.

I en fyndig (?) video ”kidnappar” lilla Mérida UD sin lagkapten för att sända ett tydligt budskap.

Real Madrid må vara en av världens största och mäktigaste klubbar men även en tiofaldig Champions League-mästare kan, bevisligen, begå pinsamma misstag.

Det var precis vad ”Los Blancos” gjorde på onsdagen då man spelade Denis Tjerysev från start i Copa del Reys sextondelsfinal mot Cadiz – trots att ryssen i själva verket var avstängd.

Kan diskas

Real Madrid vann matchen men klubben riskerar nu att diskas för sin genanta tabbe. Direkt efter matchen bekräftade Cadiz president Manolo Vizcaino att man lämnat in en protest och under fredagen avgörs Real Madrids öde.

Fram till dess har många passat på att göra narr av storklubben. Skämtsamma inlägg har haglat i diverse sociala medier och även Barcelonas Gerard Pique har gjort sig lustig över rivalens blunder.

”Kidnappar” kaptenen

Nu kommer nästa pik.

Från division 4-klubben Mérida UD.

De möter Cadiz i nästa match i Tercera División och har sin lagkapten Jonathan Monago Vila avstängd sedan han dragit på sig två gula kort i lagets senaste match.

I en video publicerad på Mérida UD:s officiella Youtube-kanal visar man upp sin lagkapten, fastbunden på en stol, inlåst i vad som ser ut att vara en källare.

Budskapet är tydligt: Spela inte med en avstängd spelare.