”Vi träffades på en restaurang”

Ronaldo om PSG-mötet som skapat rubriker

Foto: TT
Nasser Al-Khelaïfi, president PSG.
FOTBOLL

Cristiano Ronaldo svarade kritikerna med fyra mål mot Malmö FF.

Efter matchen fortsatte 30-åringen med en smocka mot Barcelonas Gerard Pique samt berättade om mötet med PSG:s president som skapat nya rykten kring portugisens framtid.

– Jag stötte på honom på en restaurang, säger Ronaldo enligt Sport.

Foto: TT
Bilden på Ronaldo och Blanc som gett rykten.

Cristiano Ronaldo har kritiserats efter en med hans mått nätt svag säsongsstart. Svaret kom på tisdagen när 30-åringen satte fyra mål i storsegern mot Malmö FF.

”Är avundsjuk på Real Madrid”

Efter matchen mötte portugisen media och passade då även på att leverera ett antal andra svar. Ett mot Gerard Pique efter Barça-backens hånfulla tweet när Real spelade med avstängde Denis Cheryshev i spanska cupen.

– Grejen med Pique är att han är avundsjuk på Real Madrid. Det förtjänar inte ens ett svar, jag vill inte ge honom gratis publicitet. Jag talar inte om sånt här eftersom det är slöseri med tid. Det finns saker som inte förtjänar ett svar, säger Ronaldo enligt Sport.

Ronaldo är samtidigt själv flitigt omskriven i pressen gällande sin framtid. 30-åringen påstås vara på väg bort från Real Madrid med PSG som en het intressent. Rykten som fick ytterligare fart när Ronaldo vänskapligt viskade något i PSG-tränare Laurent Blancs öra efter lagens möte i Champions League.

”Jag stannar här”

– Jag har ett kontrakt med Real Madrid och jag stannar här. Men Blanc hade sagt en vänlig sak som jag uppskattade och jag talade med honom för att tacka honom och berätta att jag uppskattar hans arbete, säger Ronaldo nu.

För AS fortsätter 30-åringen:

– Om någon är vänlig talar du med honom. Om någon från Chelsea, Manchester eller Barcelona är vänlig så talar jag även med dem. Det betyder ingenting. Om jag erbjöd mig att flytta? Bra försök.

Efter matchen mot PSG hälsade portugisen också vänligt på Paris-klubbens president Nasser Al-Khelaïfi. Ronaldo bekräftar nu att det inte heller var första gången de möttes men tonar samtidigt ner betydelsen av vänskapen.

– Jag stötte på honom på en restaurang och han behandlade mig väl. Jag är vänlig mot de som är vänliga mot mig.