Här vägrar Bale lyda Rafa Benitez order

Bilderna som avslöjar pressad Real-tränare

FOTBOLL

Rafael Benitez har det tufft som Real Madrid-tränare.

Nu rapporterar tv-kanalen Cuatro att Gareth Bale vägrade lyda order under förlustmatchen mot Villareal i söndags.

Rafael Benitez har haft en tuff start som Real Madrid-tränare. Trots en rad segrar i inledningen av säsongen har han kritiserats hårt i spansk press för den spelstil han använder, och när resultaten gått emot honom på sistone har det blivit ännu tuffare för honom.

0-1-förlusten mot Villareal i söndags innebär att Real Madrid nu är fem poäng bakom ligaledaren Barcelona i La Liga.

Nu spekulerar spanska tv-kanalen Cuatro i att Benitez börjar tappa kontrollen över sitt lag, och som ”bevis” använder man ett klipp från förlustmatchen mot Villareal.

Gjorde inga löpningar

I den 89:e matchminuten byttes Jesé Rodriguez in för Real – och samtidigt beordrades Gareth Bale att kliva ner som vänsterback under avslutningen av matchen.

Enligt Cuatro var det dock en order som Bale vägrade. I stället tvingades den inbytte Jesé ta vänsterbacksplatsen. Bale gjorde heller inga löpningar hemåt i banan efter bytet.

Real Madrid skulle ha spelat returmöte med Cadiz i spanska cupen i morgon kväll, men matchen är inställd sedan storklubben blivit utslängda ur turneringen efter att ha spelat avstängde Denis Tjerysjev i första mötet. I stället spelar Real först på söndag hemma mot Rayo Vallecano i ligaspelet.