Ronaldos plan efter karriären

Snart kan du bo hos Real Madrid-stjärnan

Foto: AP
Ronaldo ger sig in i hotellvärlden.
FOTBOLL

Cristiano Ronaldo, 30, börjar planera för ett liv efter fotbollen.

Och snart kan du bo hos portugisen. Planen är nämligen att färdigställa fyra hotell.

– Det är som att du spelar din första match och gör massa mål direkt, säger Ronaldo.

Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo funderar över en sista (?) flytt till ännu en europeisk storklubb i sommar innan han sedan avslutar karriären.

Men redan nu har den 30-årige portugisen börjat planera för livet efter fotbollskarriären.

Investerar 700 miljoner

Planen är att färdigställa fyra hotell – i Madeira, Lissabon, New York och Madrid – med namnet ”CR7” mellan åren 2016 och 2017.

– Mitt jobb är att spela fotboll, men mitt liv kommer inte alltid att se ut så. Jag har gett mig in i det här projektet med världens bästa team runt mig. Det här är ett väldigt spännande projekt för mig, jag tänker på min framtid med min son och familj, säger Ronaldo enligt Daily Mail.

Hotellplanerna är redan igång och det första hotellet ska slå upp i Madeira, där Ronaldo växte upp, därefter i Madrid följt av Lissabon och New York. Totalt beräknas Ronaldo investera drygt 700 miljoner kronor för de fyra hotellen.

– Vi hade som plan att bara göra ett hotell först. Så att starta med med fyra ställen är en stor start. Det är som att du spelar din första match och helt plötsligt gör massa mål direkt, säger Ronaldo.

Avslutar i MLS?

Men inte en enda nyhet utan att engelsk media spekulerar i en transferflytt.

Madeira (Nacional), Lissabon (Sporting Lissabon) och Madrid (Real Madrid) är samtliga städer där Ronaldo spelat i under sin karriär, men inte New York vilket får Daily Mail att lägga ihop pusslet med en avslutning i MLS – i New York City eller New York Red Bulls – innan karriären är över.

– Jag är väldigt glad att få starta i Madeira och att det blir i Madrid där jag spelar så det har stor betydelse för mig. Jag är glad eftersom det här är mitt största projekt i mitt liv och helt annorlunda mot vad jag gör i dag.