”Han kritiserade mig – sa att jag var dålig”

Avslöjar vad som sades bakom handflatorna

1 av 2
FOTBOLL

Han hånade Lionel Messi för att vara kort.

Nu avslöjar Alvaro Gonzalez att han själv fick ordentligt svar på tal.

– Han sa att jag var väldigt dålig, säger Espanyol-försvararen enligt Goal

Det var gott om tuffa tacklingar, fula efterslängar och ordbråk i cupmötena mellan Barcelona och Espanyol. Någon vidare nerv i mötena mellan lokalrivalerna blev det dock aldrig.

Barça hade 4-1 från det första mötet när returmötet spelades i går kväll. 2-0 i går kväll innebär att storklubben tog sig vidare totalt 6-1.

”Trodde jag skulle skada honom”

Den stora snackisen från gårdagen är i stället en incident mellan Barças superstjärna Lionel Messi och Espanyols hårdföre mittback Alvaro Gonzalez.

TV-tittarna fick under matchen se hur Gonzalez till synes hånade Messi för sin längd, följt av en konversation med munnarna täckta av respektive handflator för att skydda sig mot läppläsare.

Men Gonzalez avslöjar ändå vad som sades:

– Leo kritiserade mig för några saker, och jag kritiserade honom för ett par andra saker. Jag frågade honom om han trodde att jag skulle skada honom, och han sade ja, berättar Gonzalez enligt Goal.

”Vi accepterade det”

Men Messi visade att han också har ett par kängor i sin arsenal.

– Han sa att jag var väldigt dålig, och jag sa att han var kort. Men vi accepterade det bägge två, skrattade, och gick vidare. Det finns ingen anledning att göra en stor grej av det. Det som händer på planen stannar på planen. Det bästa med dessa derbyn är vår hälsosamma rivalitet, säger Gonzalez.