”Skitsnack som gör mig grymt irriterad”

Real-stjärnans ilska mot ”befängda ryktena”

Foto: AP
James Rodríguez har haft en tung andra säsong i Real Madrid.
FOTBOLL

Anklagad för att vara överviktig.

Nu slår James Rodríguez tillbaka mot spanska mediers ”befängda ryktesspridningar”.

– Jag blir grymt irriterad, säger han.

James Rodríguez fick sitt stora genombrott i 2014 års VM.

Därefter började Real Madrid gräva i skattkistan och till slut pungade ”Los Blancos” upp 80 miljoner euro för den colombianske diamanten.

Men 24-åringen har ännu inte blommat ut till den världsstjärna han spåddes bli och den här säsongen har han till och med varit utanför startelvan. Enligt spanska medier beror det på att han är ur form och det har spekulerats i att Rodríguez har problem med vikten.

”Haft en skada”

Men allt detta är ljug.

Det hävdar i alla fall stjärnan själv.

– Att folk tvivlar på mig och säger att jag är tjock. Det gör mig grymt irriterad. Anledningen till att jag har varit ur form är för att jag har haft en skada. Ge mig lite tid så kommer jag snart att vara tillbaka i fullt slag, säger han.

”Ett missförstånd”

Spanska medier påstod också att det finns en spricka mellan honom och nye tränaren Zinedine Zidane. Uppgifterna fick stor spridning sedan en bänkad Rodríguez till synes vägrat att värma upp inför ett inhopp i matchen mot Sporting Gijon.

– Det blev ett missförstånd. Jag visste inte att jag skulle fortsätta värma upp. Men när Zidane sa åt mig så lydde jag hans order. Det är inget mer med det. Problemet är att allt överdrivs i medierna. Sedan är jag den första att be om ursäkt om jag begår ett misstag men i det här fallet så var det verkligen ingen stor grej.

ARTIKELN HANDLAR OM