Målshow – men är sonen imponerad?

Sjuk kross mot Guidettis Celta Vigo

FOTBOLL

Krisrubriker i veckan.

Då svarade Cristiano Ronaldo med fyra (!) mål som fick Zinedine Zidane och Florentino Perez att jubla.

Ronaldo junior? Han verkade inte lika imponerad…

Spanska medier fortsätter att pumpa på med svarta rubriker om Real Madrid. Det har framförallt handlat om 700 miljonersmannen James Rodríguez djupa formsvacka, men också om att såväl Sergio Ramos som Cristiano ska ha bett om att få lämna klubben i sommar.

Studioprogrammet El Chiringuito uppgav tidigare i veckan att stjärnduon inte längre trivs i klubben och Barcelona-baserade tidningen Sport hävdade till och med att presidenten Florentino Perez gett dem grönt ljus att söka sig vidare.

”Måttligt imponerad”

Men mot Celta Vigo såg Ronaldo ut att trivas.

Portugisen svarade först för två riktiga drömmål, fullbordade sedan sitt hattrick när han stötte in 4-1 i den 65:e minuten och tryckte därefter in sitt fjärde mål för dagen fram till 5-1.

En målvakalkad som fick ledningen i Real Madrid att jubla. Efter första målet, ett skott från distans rakt upp i nättaket, zoomade tv-kamerorna in tränaren Zinedine Zidane som sken upp i ett gigantiskt leende. Därefter riktades kamerorna mot VIP-läktaren där Ronaldos mamma Dolores Aveiro jublade av glädje medan hans son, Cristiano Ronaldo Jr, satt till synes helt oberörd och stirrade ner i sin smartphone.

– Han ser måttligt imponerad ut, säger Viasats kommentator Robert Perlskog.

Guidetti inbytt

Efter Ronaldos tredje mål zoomades återigen stjärnans familj in av tv-kamerorna och än en gång satt lille Cristiano Ronaldo Jr och stirrade ner i sin telefon.

John Guidetti byttes in i den 67:e minuten och fick ett gyllene läge att skriva in sig i målprotokollet redan efter tre minuter på planen, men avslutet räddades av Real-keepern Keylor Navas.

Jesu satte sedan 6-1, och comebackande Gareth Bale ökade på till 7-1, vilket blev slutresultatet.