Barcelonas sabotage: ”Måste ha något fel”

Presidenten rasande: ”Barça ska inte trampa på oss”

FOTBOLL

Barcelona saboterade ett helt omklädningsrum.

Nu pekar Getafes president ut Gerard Piqué som den skyldige.

– Han måste ha något fel, säger Angel Torres.

I början av november skulle FC Barcelona-spelarna skämta till det efter ett bortamöte med Getafe.

Flera spelare i truppen klädde ut sig under rådande halloween-tid och stormade Getafes presskonferens.

Efteråt kritiserades Barça för ”bristande respekt” av Getafes president Angel Torres för att ha saboterat omklädningsrummet varpå klubben gick ut och bad om ursäkt.

”Spelarna är väl medvetna om vilket ansvar som kommer med att vara en del av Barcelona och vi vill be om ursäkt till alla som känner sig förnärmade, speciellt Getafes spelare och supportrar”, skrev storklubben.

”Uppförde sig inte korrekt”

Nu har storyn tagit ny fart.

Getafepresidenten Torres gästade i går programmet 'El Larguero' och pekade ut Barcelonamittbacken Gerard Piqué som den store boven i dramat.

– Piqué uppförde sig inte korrekt och visade ingen respekt. Allt som hände i omklädningsrummet på halloween gjorde Barça, men han måste ha något fel. De tog det för långt, säger Angel Torres.

Efter sabotaget spreds bilder inifrån omklädningsrummet där röd sprayfärg hade smutsat ned och Barça-stjärnorna lät personal på arenan städa upp efter dem.

Som en protest kommer Torres inte dyka upp på den sedvanliga presidentmiddagen inför lördagens returmöte på Camp Nou.

– Ingen från FC Barcelona ringde mig för att be om ursäkt för vad som hände. Jag kommer alltid att försvara min klubb och kommer inte låta Barcelona trampa på oss oavsett hur stora de är, säger Torres.