Stjärnans utbrott efter övertrampet

”I min bok är det ett rött kort”

1 av 3 | Foto: Viasat Sport
Isco delar ut en armbåge mot ansiktet på Las Palmas Pedro Bigas
FOTBOLL

Utbytt efter att ha varit nära ett rött kort.

Då brast det för Isco.

Den numer kraftigt ifrågasatte stjärnan stod för ett mindre utbrott på bänken.

Det har stormat kring Real Madrid på senare tid.

Titeldrömmarna är i det närmaste helt bortblåsta och flera spelare i ”Los Blancos” har ifrågasatts av fansen. En av dem är Isco. Den 23-årige mittfältaren har häcklats av de egna supportrarna efter flera tvivelaktiga insatser och borta mot Las Palmas svarade han för ännu ett bottennapp.

”Gör det med flit”

I den 55:e minuten – efter att Sergio Ramos gett Real Madrid ledningen, assisterad av just Isco – delade han ut en armbåge mot ansiktet på Las Palmas Pedro Bigas och fick syna det gula kortet.

– Det där är inte snyggt. Det är så tydligt att han gör det där helt avsiktligt. I min bok är det rött kort, säger Viasat Fotbolls kommentator Robert Perlskog.

Fem minuter senare valde tränaren Zinedine Zidane att plocka av 23-åringen, som låg i farozonen för ytterligare ett gult kort. Då brast det för Isco – som tydligt visade sin frustration genom att kasta sin jacka, sin vattenflaska och sina benskydd.

Galna slutminuter

I den 87:e minuten höll sig Willian Jose framme och tryckte in 1-1. Men repliken kom direkt; Casemiro frälste Real Madrid med sitt 2-1-mål i den 89:e minuten.

Men därefter drog Sergio Ramos på sig sitt andra gula kort. Både han och Pepe, som också fick ett gult kort, missar därmed nästa match, mot Sevilla.