Shakira hånad av Real-publiken

Pique: Hon lider för min skull

1 av 5
FOTBOLL

Real Madrids publik häcklade under delar av Champions League-semifinalen Barcelonas Gerard Pique och hans flickvän, sångerskan Shakira.

Barça-stjärnan talade redan inför mötet om hånen han nu tvingas utstå.

– Det är inte trevligt. Speciellt inte för henne, sade Pique till tidningen El Pais.

Under vintern cirkulerade rykten om en romans mellan Barcelonas försvarare Gerard Pique och den världskända sångerskan Shakira. Under våren bekräftade de två förhållandet – något som inte bara fått positiva följder.

”Hon lider”

Under semifinalen i Champions häcklades Pique och Shakira av Madrid-publiken med sånger och figurer. Något som knappast förvånade 24-årige Pique som redan inför matchen talade om reaktionerna han tvingats möta.

– Det är inte trevligt. Speciellt inte för henne. Ibland svär jag men om förolämpningen är smarta kan jag skratta. Men hon är en smart kvinna och förstår vad det handlar om. Hon lider för min skull men det är inte så viktigt. Om jag träffat dem som hånar innan hade de bett om en autograf, sade Pique till El Pais.

”Ger mig bara adrenalin”

24-åringen sade samtidigt att han under matcherna använder hånen som tändvätska.

– Jag älskar när folk förolämpar oss och kastar saker. Det ger mig bara mer adrenalin. Det finns människor som hatar oss till döds. Det är löjligt, säger Pique till El Pais.

ARTIKELN HANDLAR OM