”Beviset: Pepe träffade aldrig”

Spansk TV: Var aldrig på Alves

FOTBOLL

Spansk TV har nu tagit fram nya bilder på Real Madrids Pepes utvisning mot Barcelona.

De visar enligt kanalen att försvararen aldrig träffar Dani Alves ben.

– Jag hoppas att de tar tag i saken för det här svartmålar fotbollen, säger Reals försvarare Sergio Ramos till klubbens hemsida.

Allt eftersnack kring onsdagens El Clásico handlar om en sak: Pepes utvisning. Real Madrids försvarare visades ut efter en närkamp med Dani Alves innan Barcelona kunde avgöra matchen genom Leo Messis två mål.

Ramos rasande

Spansk TV kan nu presentera bilder som de hävdar friar Pepe. Videon visar att 28-åringen kommer med dobbarna före in i situationen men samtidigt bara träffar bollen och inte Alves ben, enligt kanalen.

Real-spelarna var efter matchen ursinniga på domaren Wolfgang Stark.

– Du åker hem rasande efter ett rött kort som påverkar matchen så djupt. Vi kunde inte tro det. Den här charaden måste sluta. Jag hoppas att de tar tag i saken för det här svartmålar fotbollen, säger försvararen Sergio Ramos.

– Domarens beslut att visa ut Pepe var fel. Det förändrade resten av matchen och från minut 60 var det en helt annat match, säger mittfältaren Xabi Alonso.

Xavi: Fotbollen vann

Samtidigt var Barcelonas spelare, inte helt oväntat, av en helt annan uppfattning.

– Den här gången slutade det rättvist och jag tycker att fotbollen vann. De har inga andra resurser än att spela fult, vilket deras coach har instruerat dem att göra, säger spelfördelaren Xavi.

– Utvisningen var inte nyckeln, eftersom de inte försökte spela fotboll de 60 första minuterna heller. När du spelar på gränsen blir du bränd ibland, säger försvararen Gerard Pique.

ARTIKELN HANDLAR OM