Ronaldo: ”Ge dem pokalen direkt...”

FOTBOLL

BARCELONA. Barcelona är klara för sin andra Champions League-final på tre år. Nästa år blir samma sak, om man ska tro Cristiano Ronaldo.

– Då är det lika bra att de ger Barcelona pokalen direkt, säger Real Madrid-stjärnan efter matchen på Camp Nou.

Ronaldo.

Den hetsiga stämningen kring den första semifinalen på Bernabéustadion förra veckan höll i sig efter gårdagens möte i Barcelona.

Cristiano Ronaldo, som redan då anklagade domarna för att döma till Barcelonas favör, var frustrerad efter att Real Madrid åkt ur Champions League.

– Det var Mission Impossible 4. Vi borde inte ha kommit hit alls i dag. Nästa år är det lika bra att de ger Barcelona pokalen med en gång, säger Ronaldo.

”Gjorde en jättematch”

Real Madrid fick ett mål av Gonzalo Higuaín bortdömt i början av andra halvlek och i stället bröt Pedro nollan för Barcelona tio minuter senare, snyggt framspelad av Andrés Iniesta.

– Jag visste att något sånt skulle hända. Gonzalos mål var okej men blev bortdömt. Det är något i görningen, det är för mycket saker på en gång, som går utanför fotbollen. Barcelona är alldeles för bra för att de dessutom ska ha hjälp, säger Cristiano Ronaldo.

Barcelonas spelare var, av förklarliga skäl, av en annan uppfattning.

– Andrés gav mig en fantastisk passning. Det är en stor glädje att gå till final mot en stor rival som Real Madrid. Vi gjorde en jättematch. De har stora spelare och vi visste att det skulle bli svårt, men nu är vi i final.

ARTIKELN HANDLAR OM