Drömmål av Kujovic

”Ska fortsätta att göra mål”

FOTBOLL

En soloprestation i straffområdet och en frispark rakt upp i krysset.

Emir Kujovic blev stor hjälte med två vackra mål när Kayserispor slog konkurrenten Mersin Idmany med 2–1.

– Jag kommer fortsätta att göra mål, säger den förre Halmstad-anfallaren till Sportbladet.

Emir Kujovic är tillbaka som målgörare. På tisdagskvällen slog den 23-årige svensken till två gånger om när Kayserispor vann på bortaplan mot Mersin Idmany.

Och det var inte vilka mål som helst. Det första, som betydde 1–1 och kom i den 59:e minuten, placerade Kujovic kyligt in vid bortre stolpen sedan han grundlurat motståndarnas mittback i straffområdet. Kvarten senare stängde han matchen genom att stänka dit en frispark i krysset, till bortasupportrarnas stora glädje. Som om inte det var nog hade Kujovic dessutom ett avslut i stolpens insida vid när matchen fortfarande var mållös.

”I samma form som innan skadan”

Framgången var välbehövlig för anfallaren. I fjol gjorde han fyra mål på sju starter när han kom till den turkiska klubben, men säsongen avslutades olyckligt med en komplicerad ryggskada. Nu är han dock kvitt sina besvär och i förra veckan avgjorde för Kayserispor i cupen, när laget vann mot Akhisarspor med 1–0.

”Jag känner mig i samma form nu som jag hade innan skadan och jag kommer fortsätta att göra mål” skriver Kujovic i sms till Sportbladet.

Kayserispor ligger åtta i den turkiska ligan och gick i och med segern förbi gårdagens motståndare Mersin Idmany i tabellen.