Zengin togs emot av fansen

Se hysterin när svensken anländer i klippet intill

FOTBOLL

Erkan Zengin ville till Fenerbahce – men det blev Trabzonspor.

I dag togs han emot av fansen.

”Skönt att allting är över”, skriver Zengin i ett sms.

I går blev affären klar.

Trabzonspors president Ibrahim Haciosmanoglu och tränaren Ersun Yanal flög till Sverige för att övertala Erkan Zengin att skriva på för klubben. Parterna kom överens.

I dag togs Erkan Zengin emot av Trabzonspors fans, och landslagsmittfältaren har även presenterats på klubbens officiella hemsida.

Sportbladet har sms:at med Zengin som säger att det är skönt att allting är över nu, och han kan börja fokusera på fotbollen.

I kontraktsbråk

Zengin hamnade i kontraktsbråk med Eskisehirspor. Klubben var skyldig honom pengar och 29-åringen anmälde situationen till turkiska förbundet. Zengin uttryckte även en önskan om att få lämna klubben för Fenerbahce.

I sista stund betalade Eskisehirspor pengarna till mittfältarna, och tog över initiativet i affären. Sedan kom det uppgifter om att det var Trabzonspor som hade gett pengarna till Eskisehirspor, så att klubben kunde betala till Zengin.

Åkte till Sverige

29-åringen har varit i Sverige på semester, och i Turkiet har det skrivits om att han skulle anmäla sin förra klubb Eskisehirspor och även skriva på för en klubb i Sverige.

Men så blev alltså inte fallet, i dag anslöt Zengin till Trabzonspor.

ARTIKELN HANDLAR OM