Zengin i bråk – nu vill klubben att han drar

FOTBOLL

Erkan Zengin är i trubbel i Trabzonspor.

Enligt turkiska medieuppgifter, som bekräftas av källor till Sportbladet, har landslagsspelaren hamnat i bråk med klubbens storstjärna Óscar Cardozo efter en match.

Nu vill klubben att han lämnar laget.

Det var efter 0-1 mot makedonska Rabotnicki i Europa League som det blev turbulent i Trabzonspors omklädningsrum. Enligt Sportbladets uppgifter ska Zengin han gnällt på lagets insats efter matchen, något som har fått anfallsstjärnan Óscar Cardozo att tröttna och hamna i bråk med svensken.

Får inte träna med A-laget

Nu säger turkiska uppgifter, som bekräftas av Sportbladet, att klubben letar efter en ny ytter och att man har meddelat Erkan Zengin att han har fritt fram att leta efter en ny klubb.

Enligt Sportbladets uppgifter har Zengin lämnat Trabzon för tillfället. Skulle han komma tillbaka får han bara träna med U21-laget.

Trabzonspor har varit en klubb i obalans under den här försäsongen vid fler tillfällen än det här. På träningslägret före mötet med Rabotnicki hamnade lagets sportchef Süleyman Hurma i bråk med omtyckte lagkaptenen Onur Kivrak som skickades hem. Det fick fansen att rasa och sportchef Hurma avgick – för att kort senare tas tillbaka av styrelsen.