”Är du stolt över dina erotiska erfarenheter?”

Managerns chockfrågor till spelartruppen

FOTBOLL

Hannovers manager Mirko Slomka ville lära känna sina spelare bättre.

Nu tvingas truppen besvara ett 128 punkter långt frågeförmulär med bland annat ingående frågor om spelarnas sexliv.

– Det kommer visa hur jag kan motivera dem, säger 44-åringen till tyska Bild.

Alla tränare har sina gena metoder men Mirko Slomkas skiljer sig från de flesta andras. Det fick spelarna i hans Hannover 96 erfara när de tilldelas en bunt papper med 128 personliga frågor att besvara.

”Har många erotiska fantasier”

– Genom testet kommer jag få reda på hur jag på bästa sätt kan nå fram till varje enskild spelare. Det kommer att avslöja spelarnas personligheter och visa mig hur jag på bästa sätt kan motivera dem, säger Slomka till Bild.

Den 44-årige tränaren hoppas med hjälp av dokumentet lära känna spelartruppen bättre och vi kan konstatera att Slomka verkligen vill gå på djupet. Spelarna ska besvara varje fråga med -3 (håller inte alls med) till +3 (håller med helt och hållet) och enligt tyska Bild lyder några av frågorna ”jag är sexuellt ohämmad”, ”sex och erotik är viktigt för mig”, ”jag vill ha så mycket sex jag kan få”, ”jag har många erotiska fantasier” och ”jag är stolt över mina erotiska erfarenheter”.

Analyseras av psykolog

– Det är frågor kring temat sexualitet, säger 44-åringen.

Enligt Bild var det frivilligt för spelarna att svara på dokumentet men samtliga i truppen uppges ha accepterat. Svaren ska nu analyseras av klubbens psykolog Peter Boltersdorf som sedan rapporterar vidare till managern.