Vukcevic svävar inte längre i livsfara

Babbel: Är införstådda med att han ännu har en lång väg kvar

FOTBOLL

Boris Vukcevic, 22, ligger ännu i koma men Hoffenheim-spelarens tillstånd har stabiliserats och i går kunde klubben meddela att 22-åringens liv inte längre är i fara.

– Den här nyheten glädjer oss framför allt för Boris och hans familj. Vi har alla hoppats att han skulle klara det, säger Hoffenheim-tränaren Markus Babbel.

TSG Hoffenheim-spelaren Boris Vukcevic har legat i koma på Heidelbergs universitetssjukhus sedan den hemska kraschen. Polisen har bekräftat att olyckan berodde på Boris Vukcevics diabetes. 22-åringens sockerbrist gjorde att han tappade kontrollen över sitt fordon.

I fredags kunde hans klubb släppa glädjande nyheter angående Vukcevics tillstånd: han svävar inte längre i livsfara och hans tillstånd har ytterligare stabiliserats.

– Vi är införstådda med att han ännu har en lång väg kvar. Men nyheten ger oss kraft att hantera den svåra vardagen lite bättre. Det blir även enklare för oss att koncentrera oss på de kommande uppgifterna i Bundesliga, säger Markus Babbel i pressmeddelandet.

Trots de positiva nyheterna ligger Boris Vukcevic ännu i koma och läkarna kan inte avge någon prognos för framtiden.

ARTIKELN HANDLAR OM