Prinsens ilska mot Bayern: Upprörande

Lovades middag med tyskarna – nekad i dörren

FOTBOLL

Bayern Münchens träningsläger i Qatar får en tråkig avslutning.

Saudiska prinsen Abdul Rahman bin Musaid är rasande på tyskarna efter att han och hans lag nekats middag med tyskarna efter en träningsmatch.

Det långa vinteruppehållet i Bundesliga börjar gå mot sitt slut. Överlägsna serieledaren Bayern München har tillbringat tiden i Qatar på träningsläger.

I lördags kväll spelade tyskarna träningsmatch mot saudiarabiska topplaget Al-Hilal. Matchen slutade i en 4-1-seger för Bayern och efter matchen var planen att det skulle hållas bankett med de tyska stjärnorna.

Al-Hilals ägare, tillika saudiska prinsen, Abdul Rahman bin Musaid var allt annat nöjd med vad som hände efter matchen. Han och hans lag lämnade i stället arenan förbannade.

Ska be om ursäkt

– Detta är upprörande och oacceptabelt. Mitt lag förbjöds att gå in på banketten. Vi blev lovade att vi alla skulle äta middag tillsammans, säger prinsen enligt tyska Bild.

Bayern planerar nu en formell ursäkt till prinsen och hans spelare men menar samtidigt att nobben inte var medveten.

– Det var ett stort missförstånd. Vi väntade med vårt lag i matsalen. Som gäster hade vi ändå inte kunnat bestämma vilka som fick gå vart, säger klubbens presschef Markus Hörwick till Bild.

ARTIKELN HANDLAR OM