Bahoui: Jag har lite att ta igen

Foto: Hamburg
Nabil Bahoui har gjort sitt första träningspass med Hamburg.
FOTBOLL

I går skrev Nabil Bahoui på får Hamburg.

I dag gjorde han sin första träning – och sin första intervju.

– Jag är väldigt stolt och glad att vara här. Jag är i bra form, men har lite att ta igen, säger Bahoui enligt Hamburgs Twitter-konto.

I somras lämnade Nabil Bahoui AIK för Saudiarabien och Al-Ahli. Den före detta allsvenska spelaren, som fyller 25 år den 5 februari, fick ett drömkontrakt.

Han gjorde succé i debuten, men sedan gick det sämre. Bahoui stördes av skador och fick snålt med speltid.

”Jag har lite att ta igen”

I går, på transferfönstrets sista dag, blev det klart att han lämnar Saudiarabien för spel i Bundesliga med Albin Ekdals Hamburg. I dag gjorde den före detta AIK-spelaren sin första träning med klubben.

– Min form är okej, men jag känner att jag har lite att ta igen, säger Bahoui, som kommer att ha nummer 21, enligt Hamburgs officiella Twitter-konto.

– Jag är väldigt stolt och glad att vara här.

Pratat med Ekdal

Hamburg ligger på elfte plats i Bundesliga, klubben har tre poäng ner till Werder Bremen som ligger på kvalplats. Hamburg har förstärkt med Bahoui och anfallaren Josip Drmic för att undvika nedflyttning.

– Jag vet att HSV aldrig har åkt ur högstaligan, säger Bahoui, som även pratade med BP-kompisen Albin Ekdal innan han skrev på.

– Vi har pratat med varandra. Han sa till mig att det är en väldigt stark liga. Och sen sade han att vi ses på träningen.

Hamburg, som inte har vunnit någon av de fem senaste ligamatcherna, möter Köln på söndag. Då kan det bli debut för Bahoui. Ekdal är fortfarande skadad.

ARTIKELN HANDLAR OM