Rooney uppges ha bett om ursäkt

Skandalen på The Suns förstasida i dag.
FOTBOLL

Wayne Rooney uppgavs ha varit stupfull och kraschat en bröllopsfest.

Nu har anfallaren erkänt – och bett om ursäkt för sitt uppträdande.

”Även om det var en ledig dag för hela laget så förstår han till fullo att bilderna är olämpliga för någon i hans position”, ska Rooney ha skrivit i ett uttalande, enligt The Guardian.

Wayne Rooney, som har kritiserats både i Manchester United och det engelska landslaget, har verkligen hamnat i blåsväder.

Tidigare i dag publicerade The Sun bilder på en, till synes, kraftigt berusad Wayne Rooney. Det skrevs att den 31-årige anfallaren hade kraschat en bröllopsfest på spelarhotellet.

– Han kunde inte få ihop en enda riktig mening och ramlade omkring som att han spelade full. Ingen kunde tro att det här var Englands lagkapten, sa en gäst enligt The Sun.

”Bilderna är olämpliga”

De engelska spelarna var lediga under lördagen, och Rooney lämnade sedan landslagslägret på grund av en knäskada.

Enligt nyhetsbyrån AP har Rooney bett om ursäkt för sitt olämpliga uppträdande.

”Även om det var en ledig dag för hela laget så förstår han till fullo att bilderna är olämpliga för någon i hans position”, skrevs det i ett uttalande å Rooneys vägar, enligt The Guardian.

Ska ha pratat med Southgate

Wayne Rooney ska ha pratat med förbundskapten Gareth Southgate och Dan Ashworth (FA) i dag för att be om ursäkt. Han hade dåligt samvete gentemot de yngre fansen som har sett bilderna på honom.

Rooney spelade VM-kvalmatchen mot Skottland, men missade vänskapsmatchen mot Spanien på grund av knästrul.