PSG vill förlänga med Seger

Tog kontakt efter svenska stjärnans utspel i fransk tidning

FOTBOLL

GÖTEBORG. Den franska intervjun tog fart.

Kort efter att Caroline Seger berättat för L´Equipe att hon efterlyste intresse från PSG agerade klubben.

– De har tagit kontakt med min agent nu, säger Caroline Seger till Sportbladet.

Foto: TT
Caroline Seger.

Caroline Seger är lite trött i kroppen efter söndagens match och måndagens resa till Göteborg där landslaget samlats för det sista lägret inför OS-kvalet i mars.

Men det kunde hon ta.

PSG vann den tuffa bortamatchen mot Montpellier och hon själv gjorde mål.

– Det var skönt att vi fick vinna. Det behövde vi, säger hon.

Och på PSG-fronten har det hänt en del de senaste dagarna. I lördags berättade Caroline Seger för tidningen L´Equipe att hon trivs i Paris men inte vet vad som händer i sommar när hennes kontrakt går ut.

– Jag vet inte. Jag älskar mitt liv i Paris. Båda parter måste vilja samma sak. Vi får se. Jag lämnar dörren öppen, sa hon till L'Equipe.

Redan tagit kontakt

Uttalandet tog skruv.

PSG har redan agerat.

– De har tagit kontakt med min agent. Det var efter intervjun i vilken jag sa att det krävdes intresse för att man ska stanna kvar, säger Caroline Seger som tycker det känns bra att veta men är osäker på hur hon ska göra:

– Alltså det finns intresse. Jag är ganska lugn i det. Jag är glad så länge det finns klubbar. Jag är inte 20 längre... Men jag känner mig i bra form och har gjort en bra säsong i PSG, sen får man se vart det landar, menar 30-åringen.

– Jag trivs och mår bra där, med det sagt innebär det inte att det inte skulle kunna bli annat, säger hon.

Som Sportbladet kunde avslöja i höstas är också Rosengård på jakt efter den svenska mittfältaren. Sportchefen Therese Sjögran och Caroline Seger är goda vänner.

”Kosse” lämnade klubben

– Hon är väldigt professionell. Hon vet vad jag känner. Vi är goda vänner och hon ger mig utrymme att fundera. Jag vet att det finns intresse. Det är en ära för mig, för det är en fin klubb med ett fint lag, säger Caroline Seger.

ARTIKELN HANDLAR OM