”Beredd att göra allt för att vi ska vinna”

Nakna mannen: En miljonär

1 av 6 | Foto: DEMOTIX
FOTBOLL

Han blev världskänd som mannen bakom Englands nakna psykning.

Nu träder miljonären Tim O’Leary fram och berättar om straffläggningen mot Italien.

– Jag ville försöka psyka killen, säger 35-åringen till The Sun.

När Alessandro Diamanti stegade upp för att slå in den avgörande straffen för Italien ansåg sig inte Tim O’Leary ha något val längre. Den engelske supportern gjorde allt i sin makt för att ändra matchbilden. Det slutade med att han sprang över hela arenan, ställde sig bakom målet och klädde av sig kläderna i ett sista desperat försök att rädda EM-drömmen.

”Fick nästan en hjärtattack”

– Jag fick nästan en hjärtattack av att springa från Englands sektion till den andra änden. Jag sprang eftersom jag visste att vi skulle förlora och ville försöka psyka killen. Jag bar benskydd, fotbollsskor, hela munderingen. Blåsorna på fötterna håller på att döda mig nu, säger 35-åringen till The Sun.

O’Leary berättar hur han bor i en lyxvilla värd 65 miljoner kronor, nära Chelseas John Terry, utanför London och har spenderat en förmögenhet på att följa det engelska landslaget. Något liknande han har dock inte gjort förut.

”Var ett infall”

– Det var ett infall. Jag är beredd att göra allt för att England ska vinna – tyvärr fungerade det inte.

I efterhand har 35-åringen mest skrattat åt händelsen. Bilderna har också roat O’Learys fru som inte kunde följa med till EM.

– Hon är gravid i åttonde månaden med tvillingar. Hon tycker det här är väldigt, väldigt roligt.

ARTIKELN HANDLAR OM