Glädjebeskedet bakom målsuccén

Balotelli ska bli pappa

1 av 6 | Foto: PA PHOTOS EAMONN AND JAMES CLARKE
Komplicerad relation Hur ska det gå för Raffaella Fico och Mario Balotelli, och deras (?) barn?
FOTBOLL

Mario Balotelli var strålande när Italien slog ut Tyskland i EM–semifinalen.

Nu berättar hans ex–flickvän Raffaella Fico att han fick ett glädjebesked inför matchen.

– Jag ringde upp honom inför matchen mot Tyskland och sa till honom att jag väntade barn, säger Fico till magasinet Chi enligt Football Italia.

Med två mål mot Tyskland ordnade Mario Balotelli en finalplats till Italien.

Efter 20 minuter nickade 21–åringen in 1–0 mot tyskarna och en kvart senare dunkade han in tvåan. Matchen slutade sedan med en 2–1–vinst för Italien.

Anfallaren var stekhet och firade med en att slänga av sig tröjan och spänna musklerna.

Balotelli, som skapat mycket rubriker under den senaste säsongen med Manchester City, blev hyllad stort över hela världen av alla.

Nu avslöjar hans ex–flickvän, Raffaella Fico, att hon gav honom ett glädjebesked inför semifinalen.

– Jag ringde upp honom inför matchen mot Tyskland och sa till honom att jag väntade barn. Efter en stunds tystnad sa han till mig att jag hade gett honom den bästa nyheten som finns, säger Fico till magasinet Chi enligt Football Italia.

– Jag fick reda på det i mitten av maj.

”En lekfull far”

Paret sepererade den 29 april, men ska nu försöka få relationen att fungera enligt Fico.

– Mario och jag håller på att bygga upp det här. Mario har aldrig slutat älska mig. Han kommer att bli en lekfull far och en söt, kärleksfull och snäll partner, säger hon.

– De som bara tror att jag har lurat en rik fotbollsspelare får tänka om, jag behöver inte pengarna. Sanningen är att vi båda ville ha barn. Han sa till mig i julas att han ville gifta sig med mig och ha barn, jag sa ja till det. Det som händer, det händer. Men en sak är säker, barnet kommer att bära namnet Balotelli med stolthet.

Italien förlorade EM–finalen mot Spanien med 0–4 och Balotelli var så knäckt efteråt att han rymde från hotellet och var försvunnen i tio timmar.