Balotelli kräver faderskapstest

City-stjärnan tvivlar på
ex-flickvännens uttalande

1 av 6 | Foto: PA PHOTOS EAMONN AND JAMES CLARKE
Komplicerad relation Hur ska det gå för Raffaella Fico och Mario Balotelli, och deras (?) barn?
FOTBOLL

I måndags berättade Raffaella Fico att hon är gravid och att Mario Balotelli är pappan.

Glädjevrål hos anfallaren?

Nja, inte riktigt.

Balotelli har skickat ut ett pressmeddelande där han är besviken och kräver ett faderskapstest.

Dagen efter EM–finalen mellan Italien och Spanien publicerade magasinet Chi en artikel med nakenmodellen Raffaella Fico.

Hon berättade att hon var gravid och menade att Manchester Citys anfallare Mario Balotelli är pappan.

– Jag ringde upp honom inför matchen mot Tyskland och sa till honom att jag väntade barn. Efter en stunds tystnad sa han till mig att jag hade gett honom den bästa nyheten som finns, sa Fico.

Vill inte bli tillsammans

Men nu verkar det uttalandet och den påstådda glädjen ha varit en lögn, enligt 21–åringen.

Balotelli har släppt ett pressmeddelande där han är besviken på att ex–flickvännen Raffaella Fico pratar om hans privatliv, säger att de inte kommer att bli tillsammans igen och kräver ett faderskapstest.

”För några dagar sedan fick jag genom andra personer reda på att Raffaella var gravid. På grund av det valde jag att kontakta henne och efter att jag hade frågat fick jag reda på att det var sant”, skriver Balotelli bland annat i pressmeddelandet som du kan läsa nedanför.

FAKTA

MARIO BALOTELLIS PRESSMEDDELANDE

”Även om jag hade föredragit att inte tala om mitt privatliv offentligt känner jag mig tvungen att klargöra min relation med Raffaella Fico en gång för alla.

Vår relation tog slut i början av april och sedan dess har vi varken träffats eller pratat med varandra. Jag har inte haft något att göra med hennes liv och Raffaella har inte haft något att göra med mitt.

Raffaella vet mycket väl att sedan vi skiljdes åt har jag ingen avsikt att återvända till henne.

Av respekt för det förhållandet har jag inte velat prata om det, även när lögner har sagts och skrivits om oss.

För några dagar sedan fick jag genom andra personer reda på att Raffaella var gravid. På grund av det valde jag att kontakta henne och efter att jag hade frågat fick jag reda på att det var sant.

Jag är väldigt besviken. Jag tror inte att det är normalt att inte veta något förrän i den fjärde månaden av graviditeten. Jag förstår inte varför hon inte kontaktade mig omedelbart för att berätta om en sådan här sak som är så viktig.

Men jag kommer att ta allt ansvar om det bevisas att jag är pappa.

Dessutom retar det mig att hon redan har försökt att tjäna pengar på den här berättelsen genom att sälja bilder och intervjuer.

Jag tycker att Raffaella är tillräckligt känd för att inte behöva dra fördel av denna historien och få publicitet.

Detta är första och enda gången jag kommer att diskutera det här ämnet offentligt så jag har ingen avsikt att svara direkt när något sägs eller skrivs av Raffaella.”