Här slänger Ronaldo mikrofonen i vattnet

Storstjärnan reagerade på reporters fråga

FOTBOLL

En reporter ställde en fråga till Cristiano Ronaldo.

Stjärnans svar?

Han tog mikrofonen och slängde den i sjön.

Så fick Ronaldo sin superkropp

Efter två oavgjorda matcher - mot Island och Österrike – spelar Portugal i kväll en ödesmatch. Minst en poäng är ett måste i kvällens match mot Ungern, om de ska avancera vidare till åttondelsfinal. När det portugisiska laget i morse promenerade i Lyon gick en portugisisk reporter fram för att ställa en fråga till Cristiano Ronaldo.

Frågade om Ungern-matchen

Tidningen skriver att det är en reporter från tv-kanalen CM TV som frågat Ronaldo om han var förberedd inför Ungern-matchen.

Den portugisiska stjärnan, som i matchen mot Österrike missade en straff, var uppenbarligen inte på humör för en intervju. Han svarade nämligen med att rycka tag i reporterns mikrofon och slänga den i den intilliggande sjön. Vakter gick sedan mellan och plockade bort reportern och dennes fotograf.

”Har ingen respekt för dem”

Enligt norske Jan Hagen, känd som expert på portugisisk fotboll, har Ronaldo sedan tidigare en ansträngd relation med CM TV efter att de skrev negativt om Ronaldo och hans familj. Situation var så pass spänd att Ronaldo under en period bojkottade kanalen, enligt Hagen.

– Jag har ingen respekt för den tidningen eftersom de hittar på nyheter hela tiden. De hittar på bråk, försöker skapa bråk och skapa en dålig atmosfär i laget, sa Ronaldo under den perioden enligt Sapo.

Ungern-Portugal möts i kväll klockan 18.00.

ARTIKELN HANDLAR OM