Hamrén: ”Jag ljuger inte”

Slår tillbaka mot Anders Svenssons utspel

1 av 3
FOTBOLL

Förre landslagsstjärnan Anders Svensson har anklagat Erik Hamrén för att ha ljugit för honom.

I dag slog förbundskaptenen tillbaka mot kritiken.

– Jag ljuger inte för er, jag ljuger inte för Anders Svensson heller, säger han.

Elfsborgs spelare, landslagets före detta mittfältare Anders Svensson har varit kritisk mot Erik Hamrén sedan han slutade i landslaget. Nyligen berättade han i en intervju med tidningen Café att Erik Hamrén hänvisat till hans vikt gällande en petning.

– Han sa att det berodde på att jag gått upp från 8,5 till 9 procent kroppsfettprocent, vilket kändes som bullshit. Han borde bara ta sagt "Rasmus Elm är i sitt livs form och jag vill ha honom". Det var precis innan Rasmus flyttade till Ryssland, han var grym i AZ och outstandning hela samlingen. Jag och Kim hade startat mot Ungern matchen innan och inteimponerat. Det var när jag tog upp det med honom senast han ljög mig rakt upp i ansiktet, sa Anders Svensson till Café.

"Det är mycket som är felaktigt"

När Erik Hamrén i dag fick frågor kring Anders Svenssons utspel svarade han kort:

– Jag skulle kunna prata mycket om det. men jag gör inte det. Det är mycket som är felaktigt där och påhittat. Förra gången han var intresserad och ville ha lite uppmärksamhet svarade jag på de här frågorna, säger Erik Hamrén.

Men det fanns en sak som Erik Hamrén ville ta tillfälle att påpeka inför den samlade mediakåren:

– Det är att som förbundskapten som tränare som privatperson och människor gör jag fel saker. men en sak är säker: jag ljuger inte. Jag ljuger inte för er, inte för Anders Svensson heller.