- Lagrell har väntat på en chans att få sätta dit honom

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic är inte bara i konflikt med Lasse Lagerbäck.

Han känner sig också motarbetad av Lars-Åke Lagrell.

- Lagrell hade bara väntat på en chans att sätta dit honom, säger en källa till Sportbladet.

Bakom Zlatan Ibrahimovics beslut att tacka nej till landslaget ligger mer än den enskilda konflikten i Göteborg.

Enligt Sportbladets källor upplever Zlatan att det numera blåser motvind mot honom i landslaget. Framför allt uppges Inter-stjärnan känna att fotbollförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell motarbetar honom.

- Det här är något som går ett bra tag tillbaka i tiden och det handlar inte bara om Lagerbäck utan också om Lagrell. Han tycker inte om Zlatans, och ett par andra spelares, sätt att uppföra sig i landslaget, säger en källa till Sportbladet.

Dementerar kraftigt

Lagrell är i högsta grad inblandad i nyordningen i landslaget. Zlatan uppskattar inte de nya reglerna som bland annat innebär att han inte får sitta på podiet på presskonferenserna längre utan måste göra press på samma villkor som de andra spelarna.

Lagrell dementerar kraftfullt att han skulle varit ute efter Zlatan.

- Nej, det har jag aldrig varit. Varje gång vi har träffats har vi pratats vid och vi har aldrig haft några dåliga relationer. Vi har alltid haft ett utmärkt förhållande, säger Lagrell.

- Zlatan har aldrig sagt ett ord till mig om, eller ens visat med en min, att han skulle tycka något annat. Och jag har aldrig angripit honom.

Johan Flinck, Jennifer Wegerup