Målvaktskris inför Spanien

Rami Shaaban fortfarande skadad

FOTBOLL

Stockholm (TT)

Andreas Isaksson är skadad – igen. Inget bra läge inför EM-kvalmatcherna.

– Väldigt tråkigt för Isaksson. Han har haft otur med så mycket skavanker, säger landslagets Rami Shaaban i telefon till TT.

Shaaban är själv skadad, men hoppas kunna vara med då hans Fredrikstad möter Start i den norska cupsemifinalen på onsdagen. Shaaban fick en smäll mot höften i en ligamatch förra helgen och var inte med mot Molde den gångna helgen.

– Jag har slitit med det här, säger han. Men jag tränade ordentligt i dag (tisdagen) och räknar med att börja matchen mot Start i morgon. Cupen är viktig här i Norge, det påminner om hur det är i England.

Smärtor i muskelfästet

Rami Shaaban har smärtor i ett muskelfäste på vänster sidan ner mot höften. Han tränade lätt på måndagen och efter tisdagens träning tror han på spel i cupsemifinalen. Och någon fara för EM-kvalmatcherna ska det inte vara.

– Det är inte så mycket mer att behandla nu. Jag har fått en smäll på muskelfästet helt enkelt. När jag gör vissa rörelser och sträcker ut magen gör det ont, som ett knivhugg i magen. Men det gick bra i dag, jag tvekade inte någon gång när vi tränade och när jag slänger mig känner jag ingenting.

TT