Här driver Zlatan med Ekwall igen

”Du är fortfarande på Fångarna på fortet”

Foto: LINA BOSTRÖM-EINARSSON, TV4
FOTBOLL

Här slår Zlatan Ibrahimovic till igen.

Efter den klassiska gliringen mot TV4:s Patrick Ekwall från 2007 levererade den nyblivne 30-åringen en ny passning inför EM-kvalmatchen mot Finland.

– Du är fortfarande på Fångarna på fortet där. Just nu är vi i ett rum på Scandic, skrattar Zlatan i klippet på Fotbollskanalen.se.

Nästan en halv miljon personer har sett Zlatan Ibrahimovics psykning mot Patrick Ekwall inför en intervju på Råsunda i november 2007.

”Du luktar illa”

– Vad fan har du för parfym? Du luktar illa. Fan vad du luktar illa, retades Ibrahimovic då innan Ekwall ”lades ut” i sändning.

Nu har han slagit till igen. I samband med TV4:s intervju inför EM-kvalmatchen mot Finland fick Ekwall en ny känga när han inte riktigt förstod ett av Milan-stjärnans svar utan krävde en förklaring.

– Nu förstod du. Du är fortfarande på Fångarna på fortet där. Just nu är vi i ett rum på Scandic, skrattar Zlatan i klippet på Fotbollskanalen.se.

”Vi på Fångarna på fortet”

Ekwall är med i den senaste säsongen av äventyrsserien som också sänds i TV4, något Zlatan uppenbarligen har uppmärksammat. Den nyblivne 30-åringen fortsatte också på temat när Ekwall påpekade att Zlatan tidigare sagt att han ska fortsätta spela över VM-kvalet.

– Ja, det är tänkt. Om du inte vill att jag ska sitta bredvid dig i studion. Eller vi kan vara på Fångarna på fortet, sade Ibrahimovic.

ARTIKELN HANDLAR OM