Polaren såld – då får han chans i ”Blågult”

Foto: BILDBYRÅN
Per Karlsson.
FOTBOLL

Alexander Milosevic är klar för Besiktas.

Ett lyckokast – för AIK-kollegan Per Karlsson.

Nu ersätter 29-åringen sin förre lagkamrat i landslagets januariturné.

Per Karlsson har varit med på svenska landslagets januariturné tre gånger tidigare, men ratades till årets upplaga. Nu får han ändå chansen, meddelar förbundet på sin hemsida.

Detta tack vare sin förre lagkamrat.

Tackar ”orten”

Alexander Milosevic tvingas nämligen lämna återbud i och med flytten till turkiska Besiktas, som bekräftades tidigare under onsdagen.

– Ett stort tack till alla mina lagkamrater, ledare och alla runtom hela klubben för att de sedan den första dagen som jag kom hit behandlat mig på ett fantastiskt sätt. Ett speciellt stort tack till alla supportrar som stått bakom mig sedan den första dagen som jag kom till er klubb. Det har varit en ära att få spela här. Liksom en god vän till mig sa tidigare, så vill jag också passa på att hälsa till orten. Tack för stödet, dröm stort, vi gjorde det igen, sa Milosevic i ett uttalande då.

Reser till Abu Dhabi

Per Karlsson har som sagt varit med på tre januariturnéer tidigare men bara gjort en enda A-landskamp. Nu får han hoppas på en ny chans när ”Blågult" reser till Abu Dhabi för att möta Elfenbenskusten (15/1) och Finland (19/1).

ARTIKELN HANDLAR OM