Svennis hårt kritiserad av landslagsspelarna

Engelska tidningar: Han kan sluta som kapten

FOTBOLL

LONDON

Landslagsspelarna Gareth Southgate, Danny Mills och Nicky Butt ska, enligt engelska tidningar, vara förbannade på sin svenske manager.

Och nu funderar Svennis på att sluta som kapten.

Foto: ap
under press När Gareth Southgate inte fick spela mot Makedonien ska stjärnan ha hotat med att bojkotta landslaget. Och även Danny Mills och Nicky Butt är upprörda på Sven-Göran Eriksson. Enligt Mail on Sunday kan Svennis nu tänka sig att byta jobb.

Det är vad engelska tidningar rapporterar om i dag. Uppgiften om att de tre landslagsspelarna är förbannade på Svennis återfinns i flera tidningar.

Särskilt förbannad ska veteranen Gareth Southgate vara. När Southgae fick veta att han inte skulle få spela mot Makedonien ska, påstår engelsk press, han ha blivit så förbannad att han hotat med att sluta i landslaget.

Det enda som stoppade honom var ett samtal med sin egen klubbtränare – Middlesbroughs Steve McClaren – som också är är en av hjälpcoacherna i landslaget.

Leeds Danny Mills och Manchester Uniteds Nicky Butt sägs vara arga för att de fick kliva åt sidan i Makedonienmatchen – utan att få någon förklaring.

Tidningen Mail on Sunday påtår nu också att Svennis kan tänka sig att lägga av direkt som kapten för England – bara en storklubb ger honom rätt erbjudande.

Leif Kasvi