Beckham mår illa av EM

FOTBOLL

Zlatans drömmål mot Grekland var ren fotbollsnjutning – för alla utom David Beckham.

Superstjärnan uppger att EM-turneringen gör honom nedstämd.

– Jag mår fysiskt illa, säger Beckham.

David Beckham är ordentligt bedrövad över det faktum att England inte ens kvalificerade sig till EM.

Anledningen till att fotbolls-EM inte blivit någon njutning för David Beckham är densamma som för hans landsmän. England är inte kvalificerade, något som normalt är en självklarhet.

Los Angeles Galaxys stora stjärna berättar för Sky Sport News att nattvaka och EM-fest inte ligger allt för högt på hans lista över prioriteringar.

– Det har varit jobbigt att faktiskt förmå mig själv att se en match. Jag mår fysiskt illa av att se matcherna.

Den fiaskobetonade EM-missen kostade Steve McClaren jobbet och sedan Fabio Capello tagit över har landet fått en hel del tid att fundera. Capello har avviserat att misslyckandet ska analyseras djupt och att framtiden ska bli ljusare.

Beckham konstaterar att laget nu får sikta mot VM 2010 i Sydafrika istället. Den här gången hoppas han att det blir mer prestationer och mindre snack.

– Vi sitter alltid framför pressen och säger "Det här kan vara vår tur, vi har ett fantastiskt lag och fantastiska individuella spelare".

– Det har alltid slutat med att vi letar ursäkter och det måste upphöra. Vi måste gå in i turneringarna med rätt tro och vi måste snart vinna någonting, säger Beckham.