Matchen spelas om

...fast i Evras vardagsrum

Foto: AFP
Patrice Evra, till vänster, tar sin landsman Thierry Henry, till höger, i försvar. Uniteds ytterback klargör också att det kommer bli omspel mot Irland...
FOTBOLL

Fifa har avslagit Irlands överklagan om omspel mot Frankrike efter det felaktiga segermålet.

Trots det kommer matchen att spelas om...fast på playstation.

– Jag tar omspelet på playstation när de vill, det är bara att komma till mig, säger Manchester Uniteds franske ytterback Patrice Evra enligt The Guardian.

Den brittiska tidningen pratade med Patrice Evra efter Manchester Uniteds 3–0-seger mot Everton på lördagskvällen. Ytterbacken har flera gånger tidigare fått stor uppmärksamhet i media efter mer eller mindre vågade uttalanden.

”De är de första som vill dricka champagne i Sydafrika”

Och nu ger sig alltså Evra in i den aktuella handsdebatten.

– När jag tänker på att några politiker vill att matchen ska spelas om så blir jag bara uppgiven. De vet inte ens om bollen är rund eller oval, och de är de första som vill komma och dricka champagne i Sydafrika, säger Patrice Evra.

Han tar också sin landsman Thierry Henry, som tog med handen två gånger innan William Gallas sköt Frankrike till VM på Irlands bekostnad, i försvar.

”Domaren gjorde fel”

– Vill de ha omspel så kan de komma till mig, vi tar det på playstation när de vill. Och i fotboll förekommer det orättvisor hela tiden, "Titi" (Henry) förtjänar inte det här. Låt han vara ifred, för vem är det som har gjort fel? Jo, domaren, säger Evra.

ARTIKELN HANDLAR OM