”Han hade inte kunnat gå igen”

Twitter-gnabb inom Italiens landslag

FOTBOLL

På tisdag ska Italien spela en av EM-kvalet hetaste matcher mot Serbien.

Inför kvalkampen har stjärnan Giuseppe Rossi roat sig med att starta ett internt gnabb på Twitter med lagkamraten Giorgio Chiellini genom att hävda att han tunnlat mittbacken.

– Jag kan garantera er att Giuseppe Rossi aldrig har tunnlat mig. Om han hade gjort det hade han inte kunnat gå igen, skriver Chiellini i sin tur.

Foto: AP

Stämningen är god i Italien som leder sin kvalgrupp på sju poäng. Såpass god att spelarna kan kosta på sig att retas offentligt med varandra under landslagssamlingen.

Mitt i uppladdningen inför tisdagens match mot Serbien skröt Giuseppe Rossi på Twitter över en tunnel på lagkamraten Giorgio Chiellini.

Retas med lagkamraten

– Nöjd med tunneln jag gjorde på Chiellini för ett par dagar sedan... hahahaha! Jag sa att jag skulle skriva det på Twitter, skrev Rossi.

I går kom svaret från hårdingen Chiellini.

– Jag kan garantera er att Giuseppe Rossi aldrig har tunnlat mig. Om han hade gjort det hade han inte kunnat gå igen, skriver Chiellini.

Mer allvar blir det på tisdag då Serbien kommer att sälja sig dyrt. Laget är piskat att skrälla mot Italien efter 1-3-nederlaget mot Estland senast. Italien får dessutom klara sig utan Daniele De Rossi i matchen som åkt på en muskelskada.

ARTIKELN HANDLAR OM