Stoppade matchen – i över en minut

Sedan avgjorde Messi stormatchen

1 av 15 | Foto: TV10
FOTBOLL

Den resande cirkusen Brasilien stannade i kväll till i Qatar för träningsmatch mot Argentina.

Återigen stördes landslaget av att åskådare tog sig in på planen.

En man stoppade matchen i en och en halv minut när han löpte ifrån vakterna inne på planen.

När spelet väl kom igång avgjorde Leo Messi med matchens enda mål på övertid.

Vi minns scenerna från när Brasiliens landslag gästspelade på Råsunda i Stockholm. Problemen med att åskådare tog sig på planen var stora men det är inte bara i Sverige superstjärnorna drabbas.

Tog sig in på planen

I kväll ställdes Robinho och de andra brasilianska stjärnorna mot Argentina vid en träningsmatch i Qatar. En prestigematch som återigen stördes av åskådarproblem.

Efter 80 minuter tog sig en man in på planen mitt under spelet. Efter en stund upptäckte spelarna inkräktaren och spelade ut bollen.

Det tog sedan vakterna 44 sekunder att jaga ifatt och brotta ner mannen. Matchen stoppades i sin tur i en och en halv minut samtidigt som bland annat Ronaldinho skrattade åt mannens äventyr från bänken.

Messi avgjorde

Matchen i sig bjöd på vissa ljusglimtar men det dröjde ändå till tilläggstid innan någon av stjärnorna hittade nätet. Då var det den allra störste som gjorde det.

Leo Messi bröt sig igenom försvaret och sköt mellan benen på Milan-försvararen Thiago Silva. En iskall placering intill den bortre stolpen som avgjorde matchen på övertid.

En tung prestigeseger för Argentina mot ärkerivalen.

ARTIKELN HANDLAR OM