Första landslags- målet räckte inte

Sen kvittering av Ghana

Foto: Getty Images/All Over Press
Andy Carroll fick i kväll jubla över sitt första landslagsmål.
FOTBOLL

Andy Carroll gjorde sitt första landslagsmål för England.

Men han blev inte matchhjälte.

Asamoah Gyan räddade Ghana på tilläggstid.

– Jag är väldigt nöjd för jag såg en fantastisk match, säger Fabio Capello.

Efter den fantastiska hösten har Andy Carroll haft det tyngre de senaste månaderna, då han har fått vårsäsongen spolierad med en ljumskskada.

Men nu är han tillbaka på allvar. Det visade han i kväll då han gjorde sitt första landslagsmål för England på Wembley i London.

– Det är viktigt för anfallarna att göra mål. Han var samma spelare som jag såg innan han skadade sig. Han sprang mycket men han behöver fler matcher, säger Fabio Capello till Sky Sports.

Direktskott

Målet kom 42 minuter in i matchen då han till vänster i straffområdet, i höjd med straffpunkten, slog till med ett direktskott som gick förbi Richard Kingson i Ghanas mål.

Målet såg ut att bli matchens enda, men i den 91:a minuten kvitterade Asamoah Gyan då han, efter att ha dribblat bort flera engelsmän, satte kvitteringen med ett vänsterskott från straffområdeskanten.

Även om förbundskapten Fabio Capello tvingades se sitt lag släppa in ett sent mål, var han ändå märkbart nöjd efter matchen.

– Det var inte en vänskapsmatch. Varje tackling var en kamp. Spelarna gjorde väldigt bra i från sig och de nya spelarna gjorde det väldigt bra, säger han till Sky Sport.